


¿Quiénes somos?
Explotación de Carne ecológica llevada por los Hermanos Ilarduya, ubicada en Arcentales, Bizkaia.
Comercializan en lotes envasados individualmente al vacío para conservar las propiedades del genero en perfectas condiciones y así garantizar la mejor calidad. Podemos encontrar diferentes productos: carne picada, filetes, costilla, carne de guisar y zancarrón.
El principal objetivo de esta ganadería ecológica es obtener alimentos saludables, de mayor calidad nutritiva, sin la presencia de sustancias de síntesis química y obtenidos mediante procedimientos sostenibles, para mantener el equilibrio del agroecosistema.
Comercializan a través de su página web.
Son socios de EKOLUR.
Haragi ekologikoaren ustiategia, Ilarduya anaiek zuzentzen dutena eta Artzentalesen (Bizkaia) kokatuta dagoena.
Banaka hutsean ontziratutako loteetan merkaturatzen dute haragia, generoaren propietateak egoera ezin hobean kontserbatzeko eta, horrela, kalitaterik onena bermatzeko. Hainbat produktu aurki ditzakegu: haragi xehatua, xerrak, saiheskiak, gisatzeko haragia eta zangarra.
Abeltegi ekologiko honen helburu nagusia elikagai osasungarriak, kalitate nutritibo handiagokoak, lortzea da, sintesis kimikoko gairik ez dutenak eta prozedura jasangarrien bidez lortutakoak, nekazaritzako ekosistemaren orekari eusteko.
Web-orriaren bidez merkaturatzen dituzte produktuak.
EKOLUR-eko bazkide dira.
Contacto
- Unai Ilardaya
- 608672033 (...click para ver) 608672033
- cbilarduya@telefonica.net (...click para ver) cbilarduya@telefonica.net
- NIF: E95437315
- ILARDUYA EKOLOGIKOAK
- LA PARAYA, 56, ARTZENTALES 48879 España
¿Dónde estamos?
- LA PARAYA, 56 ARTZENTALES 48879 España