¿Quiénes somos?

Explotación de ganado Ovino de Raza Latxa ubicada en Zeánuri. Compuesta por Jon Etxebarría y Puy Arrieta.

Explotación moderna diseñada para mantener altos niveles de confort para las 341 ovejas y para asegurar la higiene y calidad de la leche, que se dedica a la producción de quesos de diferentes tipos amparados con la D.O. Idiazábal. El rebaño pastorea las fincas de la zona en una superficie de 50 Ha. Su producción anual es de unos 5.295 kilos de queso que han sido repetidamente premiados en diferentes concursos nacionales e internacionales, destacando la World Cheese Awards y Ordizia.

Son socios de ACOL y comercializa por su cuenta toda la producción.


Latxa arrazako ardi-aziendaren ustiategia,  Zeanurin dagoena. Jon Etxebarría eta Puy Arrieta arduratzen dira horretaz.

Ustiategi modernoa da, eta 341 ardien erosotasuna handia izateko eta esnearen higienea eta kalitatea bermatzeko diseinatu da. Esnearekin mota askotako gaztak, Idiazabal JDdunak, egiten dituzte. Artaldea inguruko finketan bazkatzen da 50 hektareatan. Urtean 5.295 gazta-kilo ekoizten dituzte, eta horiek sari ugari lortu dituzte hainbatetan, Estatuko eta nazioarteko txapelketetan, hala nola, World Cheese Awards delakoan eta Ordiziakoan.

ACOLeko bazkide dira eta ekoizpen guztia beren kontura merkaturatzen dute.




Contacto

  • NIF: E95750139
  • IPIÑABURU E.T.C.
  • Ipiñaburu auzoa, 44, ZEANURI 48144 España

¿Dónde estamos?

  • Ipiñaburu auzoa, 44 ZEANURI 48144 España

Loading...